KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Ślubowanie uczniów klas pierwszych

My uczniowie klasy pierwszej przyrzekamy: pilnie się uczyć…Tak w tym roku szkolnym przyrzekali uczniowie klas pierwszych. Uroczystość przebiegała w innej, niż zazwyczaj, formie. Każda klasa ślubowała na sztandar szkoły w swojej sali lekcyjnej.

Konkurs kulinarny

Nasza szkoła miała okazję po raz pierwszy wziąć udział w konkursie kulinarnym pt. „Lubocheńskie smaki” organizowanym przez Fundację „Poranek”. Konkurs dedykowany był dla uczniów klas VII i VIII szkoły podstawowej. Zainteresowanie było ogromne...

Rozstrzygnięcie konkursu „Moja ulubiona postać z bajki”

5 listopada w DNIU POSTACI Z BAJEK nastąpiło rozstrzygnięcie świetlicowego konkursu plastycznego pt. „Moja ulubiona postać z bajki”. Wyróżnienie otrzymała Wiktoria Madzio kl.Ic. Nagrody rzeczowe i dyplomy za udział w konkursie otrzymali wszyscy uczniowie.

Pamiętamy o bohaterach

Jak każdego roku tuż przed Świętem Zmarłych groby poległych powstańców styczniowych oraz żołnierzy II wojny światowej udekorowane zostały wiązankami kwiatów, zniczami oraz flagami narodowymi. W ten sposób uczciliśmy pamięć tych, którzy walczyli o wolność naszej ojczyzny.

Akcja "Sprzątanie Świata 2020"

W dniu 19 września uczniowie Publicznej Szkoły Podstawowej w Lubochni wraz z wychowawcami oraz przedszkole wzięli udział w kolejnej już 27 akcji „Sprzątania Świata”. Hasło tegorocznej akcji to „Plastik, Rezygnuję, Redukuję, Segreguję”.

Otwarcie nowego Przedszkola w Lubochni

31 sierpnia 2020 roku w Lubochni, odbyło się uroczyste otwarcie nowego Przedszkola. Roboty budowlane były prowadzone przez Firmę Getmar w ramach projektu pn. „Budowa przedszkola w Lubochni”.

Witaj szkoło!

14.09.2020
Witaj szkoło!

Witaj szkoło!

14.09.2020

Tegoroczna inauguracja nowego roku szkolnego była zupełnie inna niż poprzednie. W związku z panującą pandemią COVID-19 w uroczystym rozpoczęciu roku szkolnego 2020/2021 w hali sportowej uczestniczyli tylko uczniowie klas pierwszych z rodzicami.

Zakończenie roku szkolnego przez klasy ósme

W piątek 26 czerwca odbyło się zakończenie roku szkolonego 2019/2020. Długo wyczekiwane przez młodzież pożegnanie, kojarzące się z nadejściem wakacji i uściskami z kolegami i koleżankami ze szkolnej ławki, przybrało niecodzienną formę i nie pozwoliło na świętowanie takie jak zwykle.

Podsumowanie II półrocza roku szkolnego 2019/2020.

Internetowa Gala Talentów i Zainteresowań

Nasi Drodzy Uczniowie!Jesteś uzdolniony tanecznie, muzycznie, sportowo, aktorsko, recytatorsko, plastycznie, technicznie, masz pasje i zainteresowania, kolekcjonujesz różne przedmioty? Ten konkurs jest więc dla Ciebie! Zapraszamy Was do wyjątkowej Internetowej Gali Talentów i Zainteresowań.