KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sport

W Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Lubochni dba się o rozwój fizyczny uczniów nie tylko na lekcjach wychowania fizycznego. Nauczyciele organizują w ramach Szkolnego Koła Sportowego dodatkowe atrakcyjne zajęcia dla dzieci. Na zajęcia uczęszcza około 60 dzieci, które doskonalą swoje umiejętności w piłce nożnej, siatkówce, koszykówce, piłce ręcznej, w tenisie stołowym, unihokeju oraz lekkoatletyce. Na zajęciach SKS-u uczniowie przygotowują się do rozgrywek w ramach Igrzysk Dzieci i Igrzysk Młodzieży Szkolnej.  

Międzygminne zawody w Unihokeju

W dniach 28 - 29 października oraz 14 - 15 listopada w Szkole Podstawowej w Lubochni odbyły się zawody międzygminne w Unihokeju dziewcząt i chłopców w rocznikach 2005/2006 oraz 2007 i młodsi. Nasza szkoła osiągnęła bardzo dobre wyniki. Corocznie zajmujemy punktowane miejsca, tak było również tym razem.W...

BIEG DLA NIEPODLEGŁEJ

Tradycyjnie jak co roku odbył się w miesiącu czerwcu V już Lubocheński Bieg po Zdrowie - w tym roku pod hasłem BIEG DLA NIEPODLEGŁEJ. Na starcie stanęli uczniowie od klas IV aż do III gimnazjum ubrani w barwy narodowe biało-czerwone, oczywiście dystanse były zróżnicowane w zależności od wieku biegaczy. Sponsoram...

Spotkanie z Michałem Bąbosem

Dnia 15 czerwca 2018r. w ramach Dnia Sportu w naszej szkole odbyło się spotkanie z naszym absolwentem Michałem Bąbosem, który jest wielokrotnym Mistrzem Świata karate Shotokan, medalistą Mistrzostw Europy oraz wielokrotnym Mistrzem Polski.Michał nawiązał bardzo dobry kontakt z dziećmi, opowiedział im o sw...

TURNIEJ TENISA STOŁOWGO O PUCHAR  PANI DYREKTORW związku z dużym zainteresowaniem grą w tenisa stołowego w szkole, nauczyciele zorganizowali w I semestrze turniej dla klas IV oraz V i VI w kategorii chłopców i dziewcząt. Zgłosiło się wielu zawodników, grano systemem pucharowym i wyłoniono zwycięzc&...

Stop agresji i przemocy w szkole

W dniu 27.04.2018r. w Lubochni odbyła się XI edycja turnieju piłki nożnej Szkół Podstawowych pod hasłem: „Stop Agresji i Przemocy w szkole” promująca zdrową rywalizację sportową oraz przestrzeganie zasad fair play wśród młodzieży szkolnej.Patronat nad turniejem objął Wójt Gminy Luboch...

Spotkanie z Michałem Stańdo

22 lutego 2018 roku uczniowie spotkali się z panem Michałem Stańdo absolwentem naszej szkoły, reprezentantem Polski w piłce siatkowej na siedząco, mistrzem Polski w Piłce Siatkowej na siedząco, finalistą mistrzostw świata i europy w tej dyscyplinie oraz zawodnikiem wybranym do złotej szóstki  VIII Międzynar...