KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Komunikat Dyrektora ZSP w Lubochni

Od dnia 19.04.2021r. Przedszkole w Lubochni będzie czynne w stałych godzinach pracy, tj. 6.45 – 16.30. W związku z dużą liczbą zachorowań na COVID – 19 wprowadza się limit 10 osób (rodziców lub opiekunów przyprowadzających i odbierających dzieci) w szatni. Jednocześnie przypomina się o obowiązku zasłaniania maseczką ust i nosa oraz o dezynfekcji rąk.
Prosimy o wyrozumiałość i przestrzeganie wyżej wymienionych zasad.

W klasach I - VIII szkoły podstawowej nadal obowiązuje nauka zdalna.

Konkurs Wyzwanie – Programowanie w aplikacji PixBlocks

Szukamy superbohaterów z supermocami, którzy pomogą przywrócić bezpieczeństwo w sieci. Weź udział w szkolnym konkursie programistycznym dla uczniów od 6 do 11 lat. Pomóż nam uratować Internet i powalcz o jedną z nagród. Warunkiem udziału w Konkursie jest posiadanie dostępu do aplikacji PixBlocks.

Święto Chrztu Polski

Gorąco zachęcamy do uczczenia Święta Chrztu Polski przypadającego na dzień 14 kwietnia. Święto to obchodzone jest w Polsce po raz trzeci. Ustanowione zostało przez Sejm RP przyjęciem ustawy 22 lutego 2019r. W założeniu święto ma celu upamiętnienie chrztu Polski dokonanego 14 kwietnia 966r.

Dyrektor ZSP w Lubochni prosi rodziców dzieci spoza obwodu szkoły, którzy założyli wnioski o przyjęcie do klasy I Szkoły Podstawowej im. Powstańców Styczniowych 1863r. w Lubochni na rok szkolny 2021/2022 o potwierdzenie woli przyjęcia w postaci pisemnego oświadczenia (załącznik nr 1).

Z uwagi na wysoki wzrost zachorowalności w kraju i konieczność zahamowania pandemii do 18 kwietnia 2021r. nadal obowiązuje nauka zdalna we wszystkich klasach szkoły podstawowej oraz przedszkolu.

Regulamin zajęć on-line Netykieta obowiązująca na zajęciach on-line...

W naszej szkole...

Szanowni Państwo, Drogie Dzieci, sytuacja wywołana pandemią nie pozwoliła nam spotkać się na Otwartych Dniach w murach naszej Szkoły. Pragniemy jednak pokazać szkołę i przybliżyć nasze codzienne działania, dlatego przygotowaliśmy film, do obejrzenia którego serdecznie zapraszamy.

Życzenia Wielkanocne

Kochani Uczniowie, Drodzy Rodzice! Z okazji zbliżających się Świąt Wielkiej Nocy składamy najserdeczniejsze życzenia. Niech w Waszych sercach gości radość, pokój i wielka nadzieja odradzającego się życia.

Komunikat

26.03.2021

Komunikat

26.03.2021

W związku z decyzją Prezesa Rady Ministrów z dnia 25.03.2021 Dyrektor ZSP w Lubochni informuje, iż przedszkole zostaje zamknięte od 29.03.2021r. do 09.04.2021r. Istnieje możliwość zorganizowania przez placówkę opieki dla dzieci, których rodzice pracują w podmiotach leczniczych ...

Podsumowanie akcji charytatywnej

Dyrektor ZSP w Lubochni oraz organizatorzy bardzo serdecznie dziękują za ofiarność i zaangażowanie się w naszej inicjatywie.Dzięki Wam Charytatywny Kiermasz Świąteczny zakończył się niesamowitym sukcesem. W ciągu dwóch dni sprzedaliśmy wszystkie wielkanocne stroiki, karty, ozdoby…