Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Konkurs kulinarny

Nasza szkoła, miała okazję po raz pierwszy wziąć udział w konkursie kulinarnym pt. „Lubocheńskie smaki” organizowanym  przez Fundację „Poranek”. Konkurs dedykowany był dla uczniów klas VII i VIII szkoły podstawowej. Zainteresowanie było ogromne, jednak w konkursie mogły wziąć udział osoby, które wyłoniło jury w etapie kwalifikacyjnym. Do I etapu, który odbył się na terenie szkoły przeszło 6 par, te osoby miały okazję wykonać danie z przygotowanych przez organizatora składników w czasie 60 minut. Młodzi kucharze byli bardzo przejęci i zaangażowani, a pomysłów im nie brakowało. Efekty ich pracy były naprawdę godne uznania, jednak wygrać i przejść do II etapu, który miał miejsce w Centrum Tradycji Kulinarnych w  Małczu, mogła tylko jedna drużyna. Zwycięzcami I etapu zostały Oliwia Bedyniak i Aleksandra Trzonek. Wszyscy uczestnicy zostali obdarowani nagrodami. Gratulujemy i dziękujemy za udział w konkursie.

Ewelina Wołek i Anna Pająk